Talianske okuliare Genny

Okuliare Genny sú súčasťou talianskej módnej značky, ktorá sa špecializuje na módu a odevy. Kolekciu tvoria dioptrické a slnečné okuliare.

Okuliare Genny prezentuje i Karolina Kurkova
Štylistický prínos pre značku Genny mal predovšetkým slávny návrhár Gianni Versace.  Gianni sa v roku 1973 stal kreatívnym riaditeľom Genny.

Jednou z tvári kampaní bola i Karolína Kurková.

Okuliare Genny so zárukou Made in Italy

Umelecká riaditeľka Sara Cavazza Facchini šikovne spojila svoj zmysel pre nadčasovú eleganciu, skutočný nádych ženskosti a súčasnú módu dosiahnutú prostredníctvom detailov. Kto by pochyboval, že talianská móda je jednou z najprestížnejších?

O značke Genny

Značka GENNYOkuliare Genny sú súčasťou značky Genny, ktorá bola prvýkrát uvedená na trh v roku 1962 Arnaldom a Donatellou Girombelli. Kolekcia si čoskoro získala uznanie a obľubu medzi ženami a zaradila sa medzi top značky v talianskej móde.

Značka Genny dnes patrí do skupiny Swinger International Group of Verona od roku 2011 so zameraním na estetiku, ktorá sa vyznačuje plynulými líniami a ženskosťou, dosiahnutou vďaka zameraniu sa na detail.
Vďaka tomu vznikajú kolekcie, ktoré kombinujú klasické prvky a moderné textúry, súhru potlačí a priehľadných fólií, výsledkom čoho vznikajú kolekcie pripravené na bežné nosenie. Oblečenie sa vyznačuje neuveriteľnou eleganciou, tak ako to vedia len taliani.

  VEDELI STE ?

V očnej optike  iOPTIKE nájdete i nádherné francúzske okuliare značky dioptrické a slnečné Ines de la Fressange

Ines de la Fressange, francúzska ikona módy a kráľovná elegancie, nezostáva len pri oblečení. Svoj nezameniteľný štýl a vkus a eleganciu sa prenáša aj do sveta dioptrických a slnečných okuliarov, ktoré nesú jej vlastné meno.

Značky okuliarov v očnej optike iOPTIKA