Pier Martino talianske štýlové dioptrické a slnečné okuliare

Okuliare Pier Martino v očnej optike iOPTIKA Dioptrické okuliare PIER MARTINO v očnej optike iOPTIKA Prievidza, Partizánske

Pier Martino talianske štýlové dioptrické a slnečné okuliare – značka okuliarov, ktorá sa zameriava na výrobu prémiových a štýlových okuliarov. Taliansky dizajn, kvalitné materiály a inovatívne technológie sú základom jej portfólia, ktoré zahŕňa slnečné aj dioptrické okuliare. Značka kladie dôraz na eleganciu a komfort, pričom jej modely spájajú moderný dizajn so špičkovou funkcionalitou.

Dámske dioptrické okuliare

Značka okuliarov Pier Martino známa pre svoj luxus a eleganciu. Ich okuliare sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ako je acetát, kov, koža, drevo a kryštály Swarovski. Dizajn značky je sofistikovaný a originálny a vyhovuje jednotlivcom, ktorí ocenia rafinovaný, jedinečný štýl. 

Pánske dioptrické okuliare

Slnečné okuliare 

Slnečné okuliare poskytujú vysokú úroveň ochrany proti škodlivému UV žiareniu. Okuliare majú polarizačné sklá, ktoré znižujú oslnenie a zlepšujú kontrast, ideálne pre vodičov či ľudí tráviacich veľa času vonku.

Pier Martino okuliare sú populárne medzi ľuďmi, ktorí ocenia remeselné spracovanie, no zároveň sledujú módne trendy. Kolekcie inšpirované klasickými tvarmi a štýlmi, ktoré boli inovované pre súčasného zákazníka. Okuliare tejto značky často kombinujú retro prvky s modernými materiálmi, ako ľahké kovy, acetát či titán, čo zaručuje pohodlie a odolnosť.

Kľúčovou charakteristikou okuliarov je ich univerzálnosť. Hodí sa k rôznym štýlom obliekania, či už ide o formálny, neformálny alebo športový outfit. Navyše, okuliare máme dostupné v rôznych farebných odtieňoch a dizajnových variáciách. To umožňuje zákazníkom vybrať si model, ktorý najlepšie vyhovuje ich osobnému vkusu.

Značka Pier Martino sa tiež zameriava na exkluzivitu, čo znamená, že okuliare tejto značky obľubujú ľudia, ktorí hľadajú unikátne doplnky. Pier Martino nekúpite kdekoľvek, takže ťažko stretnete niekoho kto má rovnaké okuliare. V našej očnej optike iOPTIKA ich máme, príďte pozrieť.

VEDELI STE ?

PREČO kupovať okuliare v OČNEJ OPTIKE

Okuliare kúpené a zhotovené v očnej optike vám zaručia kvalitné videnie.

očná optika - meranie zraku

V očnej optike ponúkame odborné meranie zraku (vyšetrovať oči môže len očný lekár) a následne zhotovujeme INDIVIDUÁLNE okuliare na mieru na základe individuálnych potrieb KAŽDÉHO OKA každého zákazníka. To znamená, že okuliare vyrobíme presne prispôsobené vašim očiam, aby vám poskytli najlepšie možné videnie. Okuliare môžu vyžadovať úpravy, opravy alebo údržbu. Pri kúpe okuliarov v očnej optike máte prístup k odbornému servisu a v prípade potreby môžete využiť rôzne služby, ako napríklad meranie zraku a prispôsobenie okuliarov.

Pravidelné meranie zraku (dioptrií) je veľmi dôležité a odporúča sa, aby ste si dávali svoje oči kontrolovať KAŽDÉ DVA AŽ TRI ROKY, pokiaľ Vám očný lekár alebo optometrista neodporučí častejšie. Vyšetrovať zrak môže LEN očný lekár, očný optik/optometrista MERIA zrak tj. dioptrie.

Kedy treba ísť k očnému lekárovi a kedy ísť na meranie zraku do očnej optiky?

Vyšetrenie zraku u očného lekára by sme mali každý absolvovať aspoň raz za dva až tri roky. Pri vyšetrení dokáže zistiť, či nemáme nábeh na nejakú očnú chorobu alebo identifikovať očnú chorobu. Zároveň treba navštíviť oftalmológa aj v situácii, kedy máte akékoľvek problémy s očami.

Pokiaľ však si však chcete kúpiť nové okuliare a pre istotu si chcete overiť, či sa vám nezmenili dioptrie, nemusíte ísť k očnému lekárovi. V tomto prípade treba navštíviť očnú optiku, kde vám očný optik zmeria zrak. Pomocou prístrojov zistí, aké máte dioptrie a následne vyrobí okuliare, ktoré potrebujú vaše oči